blob: 19f4889d2ae80a17be1989910952da2af103dba6 [file] [log] [blame]
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<feature
id="org.eclipse.jst"
label="J2EE Standard Tools (JST)"
version="1.5.0.qualifier"
provider-name="%providerName"
plugin="org.eclipse.jst"
image="eclipse_update_120.jpg">
<description>
%description
</description>
<license url="license.html">
%license
</license>
<url>
<update label="Web Tools Platform (WTP) Updates" url="http://download.eclipse.org/webtools/updates"/>
<discovery label="Web Tools Platform (WTP) Updates" url="http://download.eclipse.org/webtools/updates"/>
<discovery label="Business Intelligence and Reporting Tools (BIRT) Updates" url="http://download.eclipse.org/birt/update-site/"/>
<discovery label="Test and Performance Tools Platform (TPTP) Updates" url="http://download.eclipse.org/tptp/updates/"/>
</url>
<requires>
<import feature="org.eclipse.wst"/>
</requires>
<!-- for now, we must include all top-level features here,
to get logs assembled as we expect ... in future, we can
fix build process to heirarchically gather logs -->
<includes
id="org.eclipse.jst.common_core.feature"
version="0.0.0"/>
<includes
id="org.eclipse.jst.server_core.feature"
version="0.0.0"/>
<includes
id="org.eclipse.jst.web_core.feature"
version="0.0.0"/>
<includes
id="org.eclipse.jst.enterprise_core.feature"
version="0.0.0"/>
<includes
id="org.eclipse.jst.server_ui.feature"
version="0.0.0"/>
<includes
id="org.eclipse.jst.server_adapters.feature"
version="0.0.0"/>
<includes
id="org.eclipse.jst.web_ui.feature"
version="0.0.0"/>
<includes
id="org.eclipse.jst.enterprise_ui.feature"
version="0.0.0"/>
<plugin
id="org.eclipse.jst"
download-size="0"
install-size="0"
version="0.0.0"
unpack="false"/>
</feature>