blob: 4896c04757407be05fa12ba1ee41557025fa9382 [file] [log] [blame]
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?>
<launchConfiguration type="org.eclipse.ant.AntLaunchConfigurationType">
<booleanAttribute key="org.eclipse.ant.ui.DEFAULT_VM_INSTALL" value="false"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.debug.core.ATTR_REFRESH_SCOPE" value="${working_set:&lt;?xml version=&quot;1.0&quot; encoding=&quot;UTF-8&quot;?&gt;&#10;&lt;resources&gt;&#10;&lt;item path=&quot;/org.eclipse.jdt.core.compiler.batch/src/org/eclipse/jdt/internal/compiler/parser&quot; type=&quot;2&quot;/&gt;&#10;&lt;/resources&gt;}"/>
<listAttribute key="org.eclipse.debug.core.MAPPED_RESOURCE_PATHS">
<listEntry value="/eclipse.jdt.core/org.eclipse.jdt.core.compiler.batch/scripts/build-parser.xml"/>
</listAttribute>
<listAttribute key="org.eclipse.debug.core.MAPPED_RESOURCE_TYPES">
<listEntry value="1"/>
</listAttribute>
<booleanAttribute key="org.eclipse.jdt.launching.ATTR_USE_CLASSPATH_ONLY_JAR" value="false"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.jdt.launching.CLASSPATH_PROVIDER" value="org.eclipse.ant.ui.AntClasspathProvider"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.jdt.launching.JRE_CONTAINER" value="org.eclipse.jdt.launching.JRE_CONTAINER/org.eclipse.jdt.internal.debug.ui.launcher.StandardVMType/JavaSE-11"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.jdt.launching.MAIN_TYPE" value="org.eclipse.ant.internal.launching.remote.InternalAntRunner"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.jdt.launching.PROJECT_ATTR" value="org.eclipse.jdt.core.compiler.batch"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.jdt.launching.SOURCE_PATH_PROVIDER" value="org.eclipse.ant.ui.AntClasspathProvider"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.ui.externaltools.ATTR_LOCATION" value="${workspace_loc:/org.eclipse.jdt.core.compiler.batch/scripts/build-parser.xml}"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.ui.externaltools.ATTR_TOOL_ARGUMENTS" value="-DJIKESPG=${JIKESPG}"/>
<stringAttribute key="process_factory_id" value="org.eclipse.ant.ui.remoteAntProcessFactory"/>
</launchConfiguration>